nordwood.se

Hus & Hem – genuint, genomtänkt med känsla

Få upp något snyggt på väggarna

by Posted in: BloggHemmetInredningTips

Fotovägg

Kanske det är så att du renoverat ett antal rum i din bostad och känner att du vill förnya dig då det kommer till din inredning. Möbler och annat kanske är okej men det skulle kännas bra att få upp något snyggt på väggarna. Dina gamla alster som hängt där kan du med fördel ställa i ditt förråd om du vill byta ut något i ett senare skede.

Det gäller att hitta det som du känner passar dig och det rum som det ska hänga i. På nätet så kan du hitta motiv som passar in. Det finns en hel del att välja på och du hittar säker något som du kan tänka dig hänga på några väggar i ditt hem. Alla har vi olika tycke och smak då det kommer till posters och tavlor. tycker om landskapsmotiv så är premiumposter.se stället du ska kolla på. Här hittar du massor av posters som kan passa in i ditt hem. Bläddra runt och du ska se att du kommer garanterat lägga en beställning på en eller flera posters.

Du kanske har en konstnärlig ådra så du målar egna tavlor. Då kanske det inte alls är några problem att hänga upp och fylla dina väggar med det du själv målat. Kanske du fotograferar och skriver ut egna förstoringar som får pryda dina väggar. Möjligheterna är många och självklart så ska du välja det du anser passar bäst i det rum som tavlorna ska hänga och det som du tycker om.