nordwood.se

Hus & Hem – genuint, genomtänkt med känsla

Lyxig inredning

by Posted in: Inredning

Något som är väldigt viktigt för att man skall trivas i sitt hem är förstås att man har ett trevligt och trivsamt hem. Av den anledningen kan det vara kul att kosta på sig lite lyx när det kommer till inredning. Här följer några tips på hur man kan inreda på ett lyxigt vis.

251597-orange-marble-flooring

Lyxigt golv

En sak som är väldigt lyxigt är att inreda med marmorgolv. Ett riktigt snyggt marmorgolv, eventuellt med något snyggt mönster, gör sig bra i såväl kök som badrum och skapar en härligt fashionabel känsla i rummet.

Lyxiga möbler

Lyxiga möbler av olika slag är så klart också något som kan vara värt att satsa på. Riktiga designmöbler av trendigt snitt är något som alltid är snyggt. Ett annat alternativ är givetvis att ropa in lyxiga antikmöbler på auktion.

Lyxiga detaljer

Även detaljerna har stor betydelse, vilket verkligen stämmer när det kommer till inredning. Lyxiga textilier i form av sidentäcken eller gardiner i något tjusigt material hjälper till att ge ett hem det där lilla extra. Även saker som vacker konst på väggarna, skulpturer eller fint porslin lyxar till det hela.