nordwood.se

Hus & Hem – genuint, genomtänkt med känsla

Minska din renoveringsbudget

by Posted in: BloggRenoveringTips

Ibland kanske man inte har så mycket pengar över men vill renovera ändå. Att minska sin renoveringsbudget är inte omöjligt och det gäller att man planerar sin renovering ut i minsta detalj. Vissa saker kanske man inte behöver köpa nytt utan kan använda sig av material som man redan ha hemma eller liknande.

Genom att läsa våra tidigare artiklar och se vilka tips som kan passa just er är också en bra sak att göra. Det kan finnas saker som man inte tänkt på och som inte behöver kosta en förmögenhet men fungerar lika bra. Om man planerar att renovera sitt kök men det inte finns pengar till ett helt nytt kök så kan en ommålning av skåpsluckor och frontstycken till lådor vara något som man kan spara pengar på. Det går att lacka dessa själv om man vill men för bästa resultat gäller det att lämna in allt till experter och målerifirma.

Det är alltid en fördel att spara virke som tidigare blivit över från någon renovering. Hitta ett ställe som är torrt och där ni kan förvara detta. Det är alltid gott att finna en planka till någon renovering utan att man måste åka till brädgården för att köpa denna.

Lycka till med er budgetrenovering!!