nordwood.se

Hus & Hem – genuint, genomtänkt med känsla

Snygga inredningsdetaljer online

by Posted in: Blogg

I och med Internets framfart finns det idag otroligt många bra webbshoppar, bloggar och portaler för den inredningsintresserade. Idag behöver vi inte gå i de fysiska butikerna eller köpa en inredningstidning för att hålla koll på de senaste inredningstrenderna. Detta är något som vi uppskattar oerhört. Det är dock inte alltid så lätt för den oerfarne var och vad man ska söka på, därför tänkte vi här ge er lite tips.

inredning

Webbshoppar med inredning

I och med att Internet handel blivit så stort har även utbudet av webbshoppar ökat lavinartat, därför är det inte alltid så lätt att veta vilken som är bra. Det viktiga är att hitta en webbshop som har snygga produkter, är tillförlitliga och har säkra, snabba leveranser. En favorit vi nyss hittat är countrybymail.se, en webbshop som har blivit utsedd till en av Sveriges bästa nätbutiker av tidningen Expressen. Det är en webbshop som inriktat sig på lantlig inredning, kläder och smycken och annat vackert. Inredningen är riktigt snygg och den känns rätt i tiden.

 

Bloggar med inredning

Ett bra sätt för att hänga med i vad som gäller och vilket mode som är på väg är att hålla koll på de större inredningsbloggarna. De största bloggarna lägger ständigt upp nya inlägg med inspiration och trender och delger vilket mode som gäller. För detta år är nominering inför Blog Awards i full gång och de inredningsbloggar som är nominerade är;

 

Portaler med inredning

Den allra främsta portalen som finns idag, som i alla fall vi söker mycket tips och information på är Styleroom. StyleRoom är en mötesplats för heminredning där privatpersoner kan lägga upp bilder och text och skapa ett album med sin egen inredning. Man kan sedan besöka andras album för att inspireras av inredning, design och möbler från andra hem.