nordwood.se

Hus & Hem – genuint, genomtänkt med känsla

Vad behöver man tänka på när man anlitar en städfirma för flyttstäd?

by Posted in: Tips

Du bor i Uppsala och funderar på att flytta till en annan stad eller lägenhet, men du har inte tiden att sköta flyttstädningen eftersom du har fullt upp med andra praktiska saker som ingår i flytten. Du blir mer och mer stressad – känner du igen dig?

Du behöver inte oroa dig, det finns tjänster som flyttstädning i Uppsala via Nox som ser till att allt blir gjort på ett professionellt och smidigt sätt, dessutom med RUT-avdrag vilket gör att du sparar mycket pengar när det är dags att betala fakturan.

Det man behöver tänka på är att RUT-avdraget möjliggör en mycket billigare tjänst än vad man kanske tänkt sig då man får 50 procent i avdrag. Det gör att det i många fall kan vara ekonomiskt lönsamt att ta extern hjälp med flyttstädningen – särskilt om du annars behövt ta ledigt från jobbet för att hinna med.

En annan aspekt som är viktig att ha med sig är att en städfirma har ordentliga verktyg och personal som kan branschen. Det är något som man också sparar tid på eftersom arbetet kommer gå snabbare än om man skulle försöka ge sig på städningen på egen hand.

När det gäller besiktning av lägenheten när man flyttar så är kraven relativt hårda och för att undvika att något inte blev ordentligt städat så är det enklare att låta en professionell städfirma sköta städningen.

Många praktiska saker blir helt enkelt mycket enklare och sparar dig enormt med tid om du anlitar flyttstäd. Det blir rent och fint och du behöver inte oroa dig över om städningen blev bra nog för hyresvärden. Du kan helt enkelt lägga din energi på annat som exempelvis din nya bostad eller det nya området som du flyttar till. Flyttstädning gör det enkelt för dig och med tanke på hur mycket pengar du kan dra av från tjänsten via RUT-avdraget så är det något som är värt att överväga när du planerar din flytt.